ΣΥΝΤΑΓΕΣ

banner_hp_03

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ

Υπάρχουν περιοχές που η γεύση χαρακτηρίζει την ταυτότητά τους. Η περιοχή που βρίσκεται η SMEG, μεταξύ της Emilia και της Mantova είναι μια από αυτές, όπου η αγάπη προς τη μαγειρική ήταν πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της. Οι ηλεκτρικές συσκευές της SMEG δημιουργήθηκαν για να υποστηρίξουν το πάθος και την ιστορία της μαγειρικής, έτσι ώστε να ικανοποιούνται και οι πιο απαιτητικοί chef.

Μέσα από τις αισθήσεις, τις αναμνήσεις και τις ιδέες μας, που εκφράζονται με την ειλικρινή αγάπη προς τους άλλους αλλά και προς τον εαυτό μας, η προετοιμασία του φαγητού γίνεται μια ευκαιρία για να δημιουργήσουμε και να πειραματιστούμε σε γεύσεις και διατροφικές συνήθειες και να αποκτήσουμε ένα νέο τρόπο ζωής.

Στον κάθε έναν που μαγειρεύει είναι σημαντικό να μπορεί να δώσε «φωνή» στο δημιούργημα του. Με τις ηλεκτρικές συσκευές της SMEG δίνεται η ευκαιρία σε όλους να αναβιώσουν συνταγές του παρελθόντος, με τον παραδοσιακό τρόπο ψησίματος, καθώς και να εμπνεύσουν νέες και πρωτοποριακές της σύγχρονης εποχής.